søndag 19. september 2010

Skattene fra helgen.. ♥

noen av skattene-blogg

Noen av skattene1

I går var vi på besøk hos svigermor & svigerfar. Å de er jo nærmest en skattekiste for meg. De har også masse ting fra mormor. Å siden mannen er det eneste barnebarnet etter henne,får vi jo det meste som ikke svigermor skal ha. Så jeg fikk ta egentlig det jeg ønsket. Tusen takk,Svigermor! Så dette er noen av det som ble med meg hjem. Tok med meg noen norgesglass hjem. Vel,det står sikkert 50 stk igjen der,så det er veldig grett å bare kunne gå å forsyne seg. Neste gang vi skal dit,får vi med oss et servise etter mormor. Det er kjempe søtt syns jeg,å jeg gleder meg til å vise det til dere.  2 sølvfat ble med,serviettholder, sukker & fløteskål. Gleder meg til å pynte kaffebordet. Nå skal pussefillen frem,så skal sølvet pusses.

Hva har dere gjort i helgen da?

Håper dere har hatt en flott helg ♥

klem Christina1

7 kommentarer:

 1. Så masse fine ting da! Er på jakt etter slike fat selv.. skal bruke de som dørskilt her og der. Og den serviettholderen er perfekt til å stille ut bøker i... Du skjønner sikkert at dette er ting jeg også ønsker meg ja ;P.
  Ellers så har helga vært jobb, men i dag så skal jeg på loppa!! Gleder meg.

  Klem Madelén

  SvarSlett
 2. En helt egen skattekiste er jo bra da, og nydelig skatter der var det også...kjempe flotte ting du har hentet hjem...og jeg er helt sikker på at mormor hadde likt at disse vakre tingene kommer til heder og verdighet igjen!

  SvarSlett
 3. Så masse fine ting du fikk med deg:) Det var du heldig med:) Gleder oss til å se mer!!:)

  Klem:) <3

  SvarSlett
 4. Så flotte skatter!! Heldig du :) Gleder meg til å se sevicet.
  -synnøve-

  SvarSlett
 5. Ja, finn er virkelig den reneste skattekisten. Men, jeg ser det er flere som har vært på skattejakt! Så mye fint du har fått med deg :) Heldig!! Mange skatter hos svigers også, og jeg bare gleder meg til vi skal til dem om en måned. Da er det skattejakt! ;-)

  Ha en skjønn kveld videre!!

  Klem, Trine

  SvarSlett
 6. Så nydelige skatter du har funnet! De fatene blir nok nydelige med lys og blomster, eller med nystekte vaffler... mmmm...

  Kjempefin blogg du har forresten! Jeg har akkurat oppdaget deg:) Håper det er greit at jeg legger deg til på blogglista mi....:)

  Hilsen Hege

  SvarSlett
 7. Wæææo, for en loot, heldige du!! ;)

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com