fredag 24. september 2010

Her vil jeg bygge.. ♥

Her vil jeg bygge & her vil jeg bo-blogg

Ja,min største drøm må nok få være å få bygge & bo her! Det er en helt nydelig plass,å jeg drømmer meg stadig vekk bort til denne plassen. Ingen kan nå ta fra meg drømmen,men håper inderlig at den drømme vil bli virkelig! *krysser fingrene for det*. Det er en nydelig gård,som har stått tom nå veldig lenge,vel denne gården ønsker jeg meg sååå masse!

nydelig1!

Idag har også barne vært hjemme,planleggingsdag! Å vi startet dagen med vafler til frokost.. hehe.. Skal det være,så skal det være!

Håper dere alle har hatt en super fredag! ♥

klem Christina1

2 kommentarer:

 1. Ja, der var det koselig!! Kor er det i Skjomen?
  Ha en flott helg i lamme dine kjære :)

  Klem Isabell

  SvarSlett
 2. Det så ut som en helt fantastisk flott plass! If you can dream it, you can do it;)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com