mandag 20. september 2010

En tur i et flott høstvær..♥

høst-blogg1 

høsten er herlig!En flott høstdag ute2

På lørdagsformiddag tok vi turen til barnehagen vår. Ungene elsker å være ute,å dagen var flott på alle måter for å være ute på. Været var sol,nesten fra skyfri himmel,men varmen er nok borte for i år. Va ganske kjølig,å du kjenner fort den skarpe luften som er når høsten setter inn. Men oj,så flott høsten er. Men alle de herlige fargene overalt. Tror ungene liker denne årstiden veldig godt,å de fleste ungene liker jo også vinteren. Noen jeg ikke gjør. Kunne gjerne hatt høst helt til våren kom,bare jeg fikk sne i juletiden. For det må jeg ha. Det er litt av sjarmen med julen.

Nå sitter jeg å slapper av i sofaen,med tven på. Kjennes ut som jeg har en potet i halsen.. Jeg har ikke tid til å bli syk nå,så prøver å slappe av.. slik at den influensa ikke setter seg hos meg for fult.

Denne uken er hektisk hos oss,mye som skal gjøre.. å mange plasser vi skal være på.. helst samtidig..

Hvordan ser din uke ut?

Håper alle dere herlige får en flott uke!

klem Christina1

6 kommentarer:

 1. Hei!

  Så koselige høstbilder du har lagt ut! Det er deilig på høsten ja, selv om jeg er mest glad i sommeren... Får håpe du ikke blir syk av den kalde lufta!

  Så arti at du hadde et innlegg om eplekake i går! Jeg la nemlig ut min oppskrift på eplepai:) Deilig begge delene... nam....

  Håper du får en frisk og fin høstdag!

  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Så koselig blogg du har. Tusen takk for koselig hilsen ♥
  Kjempe koselig bilder du deler med oss.
  Håper du ikke blir syk! Det er så kjedelig når man har
  det så hektisk. God bedring.

  Klem Ina :)

  SvarSlett
 3. Så koselige bilder!:) Jeg må innrømme at selv om det betyr at sommeren er over, så kan høsten være ganske så herlig.
  Uka hos meg blir slitsom med sykdom og skole. Urk.

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 4. Så herlige bilder:) Det ser ut som dere koser dere veldig!! Dere virker som en fantastisk kjernefamilie:)

  Stor klem :)

  SvarSlett
 5. Så fin blogg!:o) herlige høstbilder!
  Høsten er en fin årstid!:o)

  Gleder meg til å følge deg videre, og takk for koslig hilsen!:o)

  Klem fra Silje

  SvarSlett
 6. Herlig høststemning med glade, lekende barn. Tenk å ha den energien de har!
  Høsten fører desverre med seg forkjølelsen ja, og jeg ser det er mange her inne som har fått et snev av den. Håper det er et forbigående blaff du slipper å kjenne lenge på. God bedring fra Huldrelevenet. :)

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com