lørdag 7. august 2010

Lørdag.. ♥

I går tok vi turen til Efjordn sammen med mamma & pappa. Grillet pølse & koset oss i herlig naturomgivelser.Tok noen bilder før solen ble helt borte. Min pappa & storebror fikk prøvd fiskelykken litt,men var vist ingen fisk å få.

Efjordn

Efjordn1

Nydelig plass ♥

Idag var storebror invitert i bursdagsselskap til bestekompisen sin,å siden der er 4 uker siden de så hverandre var det lykke i huset. Måtte ta noen bilder av mamma sin kjekke gutt.

sondre klar for bursdag klar for bursdag

Mamma sitt sjarmtroll

Idag fikk jeg jo åpnet symaskinen min,som dere sikkert skjønte i det forrige innlegget mitt,fikk prøvd litt også stoppet den bare opp. Fortvilt prøvde jeg å finne ut hva jeg hadde gjort galt. Da vi til slutt fant ut at sikringen var godt. Vel,jeg hadde vel ca prøvd den i 2 minutt. Hvordan kan sikringa gå så fort? Jeg er mildt sakt forbannet. Er så dårlig når man får en helt ny symaskin også er det noen feil før 5 min har gått. Jaja,i morgen ordner mannen med ny sikring til meg,så da blir jeg vel blid igjen.. hehe ♥♥

Ha en vidre fin kveld til alle dere herlige der ute ♥

hjertelig hilsen

4 kommentarer:

 1. Flotte stemningsbilete. Herleg å kunne kose seg sånn ute i naturen med grilling og fisking.
  Tøff sjarmør du har der, kul frisyre :-)
  Så kjedeleg med symaskina då, kjipt når heilt nye ting begynne å svikte med ein gang. Får håpe det berre var ei dårleg sikring og at den fungerer fint når du får satt i ny.
  Ha ei flotte helg vidare.
  Klems

  SvarSlett
 2. For en fantastisk fin ny header!! Nydelig. Ble helt facinert, hehe! Jeg vil også ha, hihi!:)
  Veldig veldig fin var den!

  Klem June

  SvarSlett
 3. Beautiful photos!
  Nice weekend.

  SvarSlett
 4. Skjønn var sjarmtrollet ditt:-)
  Kan godt forstå at du ble sur da symaskinen ikke virket lenger, hadde jeg også blitt det. Gleder seg i lange tider og når den endelig kommer i hus så poff!! nei mer prøving av ny symaskin...
  Håper at den blir i orden igjen i morgen.

  God kveld

  Klem

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com