søndag 1. august 2010

Hvor blir tiden av?.. ♥

Montasje av sommeren er kort

Sommaren är kort de mesta regnar bort
men nu är den här så ta för dig
solen skiner idag hösten kommer snart
de går med vindens fart så lyssna på mig
solen skiner kanske bara idag.

1.august allerede.. Hvor er sommeren blitt av? Vel,vi hadde nu en fin ferien til Sverige & Danmark der været var på vår siden. Men her oppe i nord har det regnet så mye at jeg klarer å telle på en hånd alle sol-dagene vi har hatt. Kjedelig med slik sommer,men håper høsten & neste sommer blir fin. Jeg er nok et sommermenneske,men årstiden jeg liker best er høsten. Den mørke tiden på kveden,der jeg kan sitte inne.. kose meg under pledde,med en varm kopp kakao & masse levende lys ved siden av meg. Da storkoser jeg meg ♥

Hvilken årstid liker du best?

Ønsker dere en fantastisk fin søndag! ♥

Klem fra Christina

2 kommentarer:

 1. Kveldskosen din høres jo fantastisk ut. Jeg klarer ikke å velge en favoritt årstid, for de har jo alle sin sjarm (og ulemper ;P), MEN den tiden jeg setter mest pris på er vel høst. Siden jeg er en slik utpreget innejente så kan jeg kose meg med god samvittighet og kanskje se en film..

  Ønsker deg en flott august! Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Jeg like åsså høsten best.. :)) alle di nydelige fargene og høstmørket hvor vi kan tenne lys og kose oss med en varm kopp kakao:)
  Kunne lett hatt sommer hele tia!!..Men da må man nok fløtte på seg ;)

  Klem,Irene♥

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com