tirsdag 6. juli 2010

Herlig morgenstund med 2 små gull ♥

Vi nyter lange & fine dager i Skjomen. Dette blir siste dagen for denne gang,for nå er trappen kommet opp & vi kan gå i den. Hurra! Det er veldig kos å være borte,men alltid best å komme hjem! Det som er så fint med skjomen er at det er ikke noe stress å slippe barna ut. Stor plass utenfor å boltre seg på,å man trenger ikke være redd for mye trafikk. Noen som er for en mamma veldig godt. Så gleder meg til jeg kan ta mer fatt på drømmen om å bygge drømmehuset mitt,for det skal skje i Skjomen. Verdens fineste plass! Været er blitt fint her i nord idag & jeg håper vi kan nyte noen dager her oppe med sol før vi kjører på ferie. Vi gleder oss! Kun 6 dager igjen nå,Jippi!!

starwars storebror

blomsterjenta

Hva gjør dere idag da?

Vil minne dere på om Give awayen min.

Give away hos drømmer om drømmehuset

Du kan melde deg på HER.

Ønsker dere alle en super Tirsdag vidre! ♥Nyt den♥

Klemmer fra Christina

2 kommentarer:

 1. Heja!
  Så fin header!:)
  Hadde ikke fått med meg giveawayen din, men nå har jeg meldt meg på!:)
  Så deilig med ferie snart. Vi planlegger og en danmarkstur. Håper det går iorden.
  Ha en fortsatt fin tirsdag!
  Klem

  SvarSlett
 2. Så morsomt at du også skal til Danmark:) Har du funnet noen interessante butikker da? Jeg vet iallefall at det skal være en Lisbeth Dahl-butikk i nærheten av Strøket i København, samt noen flere flotte interiørbutikker i det området. I tillegg skal jeg innom Designerleg-butikken som kun selger Maileg! Kanskje de har salg også;)

  Adressen er:

  DesignerLEG
  Åboulevard 42 st.th.
  2200 København N
  Tlf. +45 2629 7604
  designerleg.dk

  Goood tur=)
  Klem, Marte

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com