torsdag 18. mars 2010

Hvordan? Trenger hjelp av dere herlige bloggdamer ♥

Hvordan skal jeg få tørket disse rosene best mulig? Sånn at de blir finest mulig?! Jeg syns denne buketten var så fin at jeg har ikke hjerte til å kaste den riktig enda,så da tenkte jeg at jeg skulle prøve å tørke disse. Men jeg har ikke lyktes før med tørking av roser.. Så nå trenger jeg deres hjelp♥

Noen gode tips?rosene-mine Blir kjempe glad for alle kommentarer jeg!

Ha-en-vidre-fin-dag

2 kommentarer:

 1. Den var nydelig. Jeg henger de bare oppned,helst ut fra veggen så jeg slipper å få en flat side.

  lykke til.

  SvarSlett
 2. Jeg også bare henger den oppned i boden hvor det er mørkt jeg da.:-) men i "gamle" dager, den gangen på 80 tallet, kjøpte man en type sand til å tørke blomster i, hadde på plantasjen og sånne steder...da la man rosene i et eller annet og strødde den sanden over som gjorde at fuktigheten i rosene ble trukket ut.:-)

  nydelig bukett.:-) lykke til med tørkingen.:-)

  Gry.:-)

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com