fredag 19. februar 2010

Spørsmål ang speilreflekskamera

Canon eos 450

VS

Canon Eos 500D

Altså det står mellom Canon Eos 450D & 500D ..

Så det jeg lurer på er om dere kan være så snill å skrive i kommentarfelte nedenfor om noen av dere har noen utav disse 2 kameraene,å om dere er fornøyde,mindre fornøyd osv....

Blir kjempe glad for alle kommentarene!

Ønsker dere alle sammen en kjempe fin fredag!

Klem fra Christina

7 kommentarer:

 1. Det er helt de samme hvliken du kjøpe om du ikke er fotograf. Den er så lik men de nye er det flim og der er litt å tenke på på den siden. men på bildesiden er det samme ka du kjøpe. du får aldri brukt de 18 mx som de nye har. :) Supre kamera, æ har sjøl 400d å har hadd det i 2 år og 2 mnd og jeg buker det VELDIG masse. (les: 25000 bilder på den tiden)

  SvarSlett
 2. Hei :-)

  Takk for koselig kommentar på siden min :-)
  Kan ikke hjelpe deg med kamera..jeg har ett canon 350 og er veldig fornøyd med det :-)

  Ha en flott helg :-)

  SvarSlett
 3. ...selv bruker jeg olympus E-420 og er kjempefornøyd med det...kan dessverre ikke hjelpe deg med canon..men lykke til med valget!

  SvarSlett
 4. Jeg har Sony speilrefleks og superfornøyd med det, så Canon har jeg rett og slett ikke peiling på. Hvis du er hobbyfotograf er det nok det samme hvilket kamera du velger :-)

  Ville også ønske deg en super helg! :-)

  SvarSlett
 5. Hei. Jeg hadde Eos 450D, og var kjempefornøyd med det, men etter det var med på en ufrivillig svømmetur i Vestfjorden, måtte jeg ha ett nytt. Jeg fikk da ett 500 D hos min snille kjæreste. Det virker som det er masse likt, men har også kamerafunksjon. Lykke til med valget.
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 6. Hei!
  Sambo fikk et EOS500D i bursdagsgave hos meg og er kjempefornøyd med det. Vi hadde det med på turen vår i julen og synes det var topp å ha muligheten til å filme:) Jeg brukte MYE tid i forkant da jeg vurderte det mot Nikon sitt tilsvarende. Linsen som følger med er helt grei da den har bildestabilisator (tidligere var kvaliteten på linser som fulgte med heller dårlig). I tillegg har vi en vidvinkel som jeg for det meste bruker på bloggebildene mine:)

  Lykke til i valget, klem!

  SvarSlett
 7. For å finne litt mer ut om hvilket kamera du ønsker deg anbefaler jeg deg å se på Digital Foto sine sider, og ta en tur på biblioteket for å sjekke noen gamle blader fra dem.. De gjør mange tester og både 450 og 500 er testet der, uten at jeg desverre husker hvilket nummer. Jeg har selv 400 og er superfornøyd, men skulle jeg kjøpt nytt i dag ville jeg valgt 500, men noe nytt kommer det jo hele tiden. Linsen du velger til kameraet ditt har vel så mye å si for bildene som selve kameraet, og god zoomlinse som kommer ned til minimum 35 er greit.. Min zoom er 70 til 300 og skal jeg stå litt nærme motivet må jeg skifte linse, og det er litt trasig synes jeg.. Så en linse som greier litt begge deler er en flott investering.. Uansett lykke til med valget ditt og kos deg med nytt kamera, det er kjempemorro.. .)

  SvarSlett

Du gjør dagen min ekstra god ved å legge igjen et spor eller to <3
Jeg var så plaget med spam fra anonyme,så jeg måtte ta vekk at anonyme kunne kommentere.
Vist du er anonym og lurer på noe,send meg en mail : christinamari.paulsen@gmail.com